Røveri i Vestsjællandscentret mandag eftermiddag

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Slagelse.News – Sent mandag eftermiddag var der et røveri i Vestsjællandscentret. Politiet har nu anholdt fire personer.

Sent mandag eftermiddag kl. 17.44 bemærkede en ekspedient i en butik i Vestsjællandscentret tre personer i butikken, der opførte sig mistænkeligt.9

Den ene fik hjælp til at flygte fra butikken

Den ene tog en jakke fra et stativ og gik uden at betale. Personalet forsøgte at tilbageholde en af de tre, men med hjælp fra de to andre lykkedes det dem alle at flygte ved lidt tumult.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Der er tre signalementer:

  • Den ene var en mand, 20-25 år, cirka 170 centimeter høj, spinkel af kropsbygning og med et mellemøstligt udseende. Han havde et kort, sort fuldskæg og var iført en sort kasket, hættetrøje, jeans, sneakers og en sort jakke af mærket North Face. Han medbragte en hvid pose og talte dansk med accent.
  • Den anden var en mand på cirka 20-25 år, cirka 182 centimeter høj, almindelig af kropsbygning og med et mellemøstligt udseende. Han havde sort, mellemlangt hår, der var langt på toppen og kort i siderne. Han var iført sort jakke, jeans og sneakers.
  • Den tredje var en mand på 20-25 år, 165-170 centimeter høj, spinkel af kropsbygning og med et mellemøstligt udseende. Han var kronraget, havde sort hageskæg og var iført grå hættetrøje, jeans og røde sneakers. Han medbragte en hvid pose.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hører gerne fra eventuelle vidner på telefon 1-1-4.

Derfor er der tale om røveri og ikke tyveri

»Personalet fortæller om både verbale og fysiske trusler fra de tre mænd, og der opstod også noget håndgemæng. Derfor er der tale om røveri, som er langt mere alvorligt end butikstyveri,« siger politikommissær Tom Stysiek fra lokalpolitiet i Slagelse til Sjællandske.

De tre røvere er fundet og fire er anholdt

I dag lidt før kl. 12.00 foretog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en ransagning ved en adresse i Slagelse. Det viste sig, at der var fire mænd på adressen, og at tre af disse passer godt til de mistænktes signalement.

Samtidig fandt politiet adskillige koster, der kunne kæde de fire unge mænd sammen med gårsdagens røveri. De fire mænd er nu anholdt og sigtet for gårsdagens røveri.

»Døgnrapporten med signalementet af de tre unge mænd nåede knap at komme ud, før vi foretog anholdelser i sagen. Det er takket være de gode signalementer og effektivt politiarbejde, at vi hurtigt kunne identificere gerningsmændene og foretage en anholdelse – Så husk at være opmærksom og kontakt politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt,« skriver politiet på Facebook.

Artiklen er opdateret med en udtalelse fra politiet om, hvorfor der er tale om røveri. Dernæst er artiklen opdateret med, at røverne nu er anholdt samt med politiets Facebook-opslag.

FRA ANMELDELSE TIL ANHOLDELSE PÅ UNDER 24 TIMER I går kl. 17:44 lagde en opmærksom ekspedient i Vestsjællandscenteret i…

Slået op af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i Tirsdag den 9. april 2019

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.