Røver truede med at smadre brillerne

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – En kabelrøver forsøgte at skjule breezere i sine ærmer, og da han blev opdaget, truede han med at smadre en medarbejders briller. Kort efter blev han anholdt på Kalundborgvej i Slagelse.

Tirsdag formiddag kl. 09.26 blev en 38-årig mand fra Stenlille blev anholdt Kalundborgvej i Slagelse, hvor vidner havde udpeget ham som mulig gerningsmand til et røverilignende forhold, der var sket kort forinden i et supermarked på Valbygårdsvej. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Forlod butikken med kabler i lommen

Den 38-årige havde været inden i supermarked på Valbygårdsvej, hvor personalet så ham stoppe nogle kabler i lommerne og overraskede ham, da han var i færd med at skjule nogle breezere i ærmerne.

Han stillede flaskerne fra sig, men forlod butikken med kablerne i lommen uden at betale for dem, og da en medarbejder forsøgte at standse ham, blev han truet med at få klappet sig nogen og få smadret brillerne.

Den 38-årige blev sigtet for røveri og taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen kl. 10.02.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.