REA Erhvervsbiler i Slagelse leverer 14 nye IVECO Daily

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Varebilerne fra REA Erhvervsbiler i Slagelse er leveret med Euro 6-motorer for at minimere luftforureningen og for at kunne køre ind i miljøzoner.

SFT Logistics har netop opgraderet deres vognpark på mere end 100 køretøjer med 14 helt nye IVECO Daily varebiler fra REA Erhvervsbiler i Slagelse.

De skal køre temperaturfølsomt gods rundt i hele landet. Valget falder endnu en gang på IVECO på grund af driftssikkerheden, da der ikke er plads til uplanlagte driftsstop i leverancerne af fødevarer og medicin. Det skriver IVECO i en pressemeddelelse.

Den anden leverance fra REA Erhvervsbiler i år

SFT Logistics i Greve har rygende travlt. Derfor har man nu valgt at investere i 14 nye IVECO Daily.

Transportvirksomheden har valgt IVECO flere gange før, og denne leverance er faktisk allerede den anden i indeværende år, da de i starten af året fik leveret 10 IVECO Daily varebiler fra REA Erhvervsbiler i Slagelse.

Det seneste år har den 6 år gamle virksomhed oplevet en kæmpevækst ikke bare på trods af, men nærmest takket være COVID-19.

Hovedparten af leverancerne er fødevarer og medicin, som igennem hele pandemien har været efterspurgt i stor stil.

Og netop fødevarer og medicin er ofte temperaturfølsomt gods, og derfor stilles der i høj grad krav til en kvalificeret og rettidig transport. Derfor var driftssikkerhed da også en afgørende parameter, da der skulle vælges nye køretøjer.

REA Erhvervsbiler udviser stor forståelse for os

»Vi har haft virkelig travlt det seneste år, især efter vi udvidede med en terminal i Fredericia for at kunne servicere vores kunder i Vestdanmark bedre, og derfor har vi nu udvidet vognparken endnu en gang. Der var ingen tvivl om, at det også denne gang skulle være IVECO Daily. Hele vores forretning er baseret på rettidige og professionelle leverancer af temperaturfølsomt gods, og derfor er det helt fundamentalt for os, at vores køretøjer er stærke og har en høj driftssikkerhed. Jeg skal vide, at varebilen kan starte hver gang,« siger Sonja Arsovic Christensen, der er CEO hos SFT Logistics, og fortsætter:

»Vi har samtidig også været rigtig tilfredse med samarbejdet med IVECO og med REA Erhvervsbiler i Slagelse. De har stor forståelse for vores forretning, og for at vores biler skal så hurtigt som muligt ud på vejen igen, hvis der alligevel skulle ske nedbrud eller skader.«

De seneste 14 varebiler fra REA Erhvervsbiler i Slagelse er leveret med Euro 6-motorer, dels for at minimere luftforureningen, dels for at kunne køre ind i miljøzonerne i de større byer. De er opbygget i samarbejde med Brdr. Plagborg og Thermo King med en 8-pallers kasse med lift og køleanlæg.

Derudover er de udstyrede med alle tænkelige sikkerheds- og komfortpakker for at sikre de bedste betingelser for chaufførerne og ikke mindst omgivelserne i de tætbefolkede områder, som varebilerne tit bevæger sig i, når der skal leveres fødevarer og medicin.

Øverst: Sonja Arsovic Christensen fra SFT Logistics, viser nogle af de nye varebiler fra REA Erhvervsbiler i Slagelse frem. (Foto: IVERCO). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.