Politiet stopper flere påvirkede bilister i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

I løbet af weekenden har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi standset en del påvirkede bilister i Slagelse. Den ene var endda påvirket af amfetamin og havde 5,8 gram amfetamin på sig, og en anden bilist ville ikke oplyse sit navn.

Natten til lørdag kl. 00.20 standsede politiet en bil på Korsørvej i Slagelse. Føreren var en 20-årige ung mand fra byen. Alkometertesten viste, at promillen var lidt højere end det tilladte. Den 20-årige blev derfor sigtet for spirituskørsel.

Senere samme nat standsede politiet en bil på Sdr. Ringgade i Slagelse. Chaufføren var en 25-årig mand fra byen. Det viste sig, at han havde fået frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

En narkometertest viste, at han samtidig havde indtaget amfetamin, så han blev også sigtet for at køre under påvirkning af euforiserende stoffer. Desuden fandt politiet en pølsemandspose med 5,8 gram amfetamin. Derfor blev han endvidere sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Søndag morgen blev en 21-årig mand fra Slagelse standset på Sverigesvej i Slagelse. En alkometertest viste, at den 21-årige havde en promille, der var højere end det tilladte. Han blev sigtet for spirituskørsel.

Politiet stoppede også en 31-årig kvinde fra Høng. Det skete kl. 5.32 på Sverigesvej i Slagelse. Hun nægtede flere gange at oplyse, hvem hun var. Til slut blev hun anholdt og sigtet for overtrædelse af Retsplejeloven. Hun blev taget med på stationen, og her fortalte hun både sit fulde navn og CPR-nummer.

Læs også: Alt for mange kommer til skade eller dør i spritulykker


Arkivfoto: Rigspolitiet

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.