Politiet efterforsker stadig branden på Marievangsskolen

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Der opstod ildebrand på et toilet på Marievangsskolen i mandag, hvor skoleeleverne blev evakueret. Brandvæsenet mener, at branden er påsat, men politiet efterforsker stadig sagen.

Skoleeleverne på Marievangsskolen i Slagelse By blev evakueret i mandags på grund af ildebrand på et toilet i indskolingen. Branden udviklede samtidig en større mængde røg.

“Vi formoder, at branden er påsat,” fortalte indsatsleder Henrik Vibits fra Slagelse Brand og Redning tidligere til SN.dk.

Toiletområdet blev hårdt ramt af sodskader og skal efterfølgende renoveres. Samtidig skulle gangarealerne på den såkaldte A-gang lugtsaneres. Det medfører, at adgangen til visse skolelokaler må ske af en anden indgangsdør.

En elev fra 2. klasse har angiveligt erkendt at være skyld i branden. Det skriver SN.dk, som også skriver, at ilden i første omgang bredte sig fra en affaldskurv til en beholder med servietter.

Skoleledelsen skal vurdere konsekvenserne for eleven, ligesom erstatningsansvaret skal placeres. Dog efterforsker politiet stadig sagen.

Læs også: Skolebørn evakueret på Marievangsskolen på grund af brand

Genrefoto: Andrea Kratzenberg / Freeimages

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.