Politiet blinkede, men manden kørte i rabatten

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – En mand kom kørende i sin vens bil. Politiet ville gerne tale med ham, men så kørte manden bare ud i rabatten. Dog uden større held. Nu har politiet taget vennens bil.

Onsdag eftermiddag kl. 15.27 standsede politiet en 39-årig mand, der kom kørende på Korsørvej i Slagelse, men det var han egentlig ikke specielt interesseret i. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Manden blev sigtet, og bilen blev beslaglagt

Manden forsøgte simpelthen at køre fra politiet ved at køre ud over en græsrabat. Dog blev han standset umiddelbart efter. Den 39-årige var frakendt kørekortet, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden, og han blev også sigtet for ikke at rette sig efter politiets anvisninger og for forkert placering på vejen.

Da manden flere gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev den bil, som han kørte i, beslaglagt på stedet. Ejeren af bilen – der er en 30-årig mand fra Slagelse – mistede derfor ikke bare sin bil, men han blev også sigtet for at have overladt bilen til en person uden kørekort.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Thomas Tolstrup / Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.