Overfaldsmænd forsøgte at smadre sig ind i en bil

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – Flere gerningsmænd smadrede bagruden på en bil, hvorpå de forsøgte at få fat i manden og kvinden i bilen.

Natten til søndag blev en mand og en kvinde overfaldet på en parkeringsplads ved Klosterhaven syd for Slagelse Bymidte. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Gerningsmændene smadrede først bagruden

Flere gerningsmænd smadrede først bagruden på bilen, og bagefter forsøgte de at få fat i manden og kvinden, der sad i bilen.

Politiet kom hurtig frem, men gerningsmændene nåede alligevel at stikke af. Dog var de også stukket af fra deres biler, og derfor gik der ikke længe, før politiet fandt frem til to af de mistænkte.

Det var en kvinde på 18 år og en mand på 22 år – begge fra Københavnsområdet. De blev anholdt og sigtet for vold, og manden blev endvidere sigtet for hærværk.

Tjenestehunden Futte fandt den tredje i et træ

En tredje mistænkt havde gemt sig i området ved Klosterhaven, men det fik tjenestehunden Futte hurtigt spoleret, da den fulgte spor hen til et træ, hvor han var kravlet op.

Det drejer sig om en 22-årig mand, som også var fra Københavnsområdet. Han blev også sigtet i sagen. Politiet er nu i gang med at undersøge detaljerne i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.