Ny leder af Kongelyset i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Karina Stegmann er tiltrådt som ny leder af daginstitutionen Kongelyset i Slagelse. Hun er uddannet pædagog og er i gang med en efteruddannelse i neuroaffektiv udviklingspsykologi.

Karina Stegmann, 50 år, er tiltrådt som ny leder af daginstitutionen Kongelyset i Slagelse. Det oplyser KFUM’s Sociale Arbejde i en pressemeddelelse.

Højt til loftet og hver dag er et eventyr

Kongelyset, som er en del af KFUM’s Sociale Arbejde, er en selvejende integreret institutionen med både vuggestue og børnehave. Daginstitutionens mål er at møde mennesket, som det er – med respekt, tillid og omsorg – store som små.

Visionen lyder: »Vi vil være den bedste daginstitution i Slagelse. Vi vil som selvejende institution med afsæt i vores tilknytning til KFUM’s Sociale Arbejde skille os ud og være kendt som et farverigt sted, hvor der er højt til loftet, og hvor hver dag er et eventyr.«

Kongelyset har driftsoverenskomst med Slagelse Kommune, hvilket vil sige samme budget som andre daginstitutioner i kommunen.

Karina Stegmann er uddannet pædagog, og hun er i gang med en efteruddannelse i neuroaffektiv udviklingspsykologi. Hun har hidtil været souschef i Kongelyset, hvor hun blev ansat som pædagog i 2009. Hun bor i Slagelse med sin kæreste, to hjemmeboende børn og en hund. I sin fritid sætter Karina pris på at opleve, rejse og bygge hus.

KFUM’s Sociale Arbejde, som Kongelyset er en del af, hjælper børn, unge og voksne i udsatte livssituationer, fx ensomme, hjemløse, psykisk sårbare, mennesker i misbrug og fattigdom, sårbare familier og andre, som står udsat. KFUM’s Sociale Arbejde er en af Danmarks største sociale diakonale organisationer med over 170 institutioner og sociale tilbud, 1.250 ansatte og 2.700 frivillige.

Øverst: Karina Stegmann er leder af daginstitutionen Kongelyset i Slagelse. (Foto: KFUM’s Sociale Arbejde). PM/pele.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.