Nu kan du blive pølsemand på Nytorv og Gl. Torv

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – Der er igen en ledig stadeplads til en pølse- eller madvogn på Nytorv i Slagelse Midtby. Der medfølger en natbevilling til Gl. Torv.

Fra den 15. oktober 2020 er der en ledig stadeplads til en pølse- eller madvogn på Nytorv i midtbyen. Der medfølger en natbevilling, hvor vognen skal stå på Gl. Torv torsdag, fredag og lørdag nat.

Vognen skal være mobil og godkendes af kommunen

Madvognen skal være mobil, og vognens størrelse og udseende skal kunne godkendes af Slagelse Kommune. Vognen skal fjernes umiddelbart efter lukketid. Det skriver Slagelse Kommune.

Ansøgning med oplysninger om varesortiment og foto af madvognen skal senest den 20. september 2020 sendes til: teknik@slagelse.dk.

Bemærk kompensation til handicappede i erhverv

Leje af pladsen koster 12.000 kroner om året. Lejen af stadepladsen bliver opkrævet halvårligt med to lige store rater og forfalder til betaling, inden stadepladsen kan tages i brug.

Opmærksomheden henledes på kapitel 2 i Styrelsen for Fastholdelse og rekrutteringsbekendtgørelse nr. 817 af 26. juni 2013 om kompensation til handicappede i erhverv med videre.

Øverst: Pølsevogn: (Foto: Slagelse Kommune).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.