Nu kan Antvorskovhallen få dit eget navn

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse.News – Antvorskovhallens navn er sat til salg. Det betyder, at du kan købe navnet og selv bestemme, hvad hallen skal hedde. Dog skal Slagelse indgå i navnet.

Tidligere i år besluttede et enigt byråd at sætte Antvorskovhallens navn til salg. Navnet går til den højestbydende, og den eneste præmis er, at Slagelse indgår i navnet.

Profilering i hallen, på sociale medier og på vejskilte

Det er ikke hver dag, at man kan navngive en hal, men frem til den 11. december 2018 kan alle byde ind med et nyt navn til hallen i Antvorskov. Vinderen er den mest gavmilde byder, og indtægterne går til Idræts- og Fritidspuljen, som styrker det lokale foreningsliv.

»Vi har valgt at sætte hallens navn til salg, fordi det simpelthen ikke kan betale sig at lade være. Nu kan vi både styrke det lokale foreningsliv, samtidig med at Slagelse by kommer med i navnet. Det viser, at kommunen med fordel kan samarbejde med private aktører, som vil hallen og foreningslivet det bedste,« siger formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Jørgen Andersen (S).

Antvorskovhallen er en af kommunens topfaciliteter og bruges til en lang række forskellige kultur og sportsaktiviteter. Næste store event bliver når volleyball-landsholdet skal spille landskampe i hallen til januar.

Ender man som Antvorskovhallens nye navnegiver, kan man forvente bred profilering både udenpå og inde i hallen samt på de sociale medier og vejskilte.

Harboe Arena Slagelse hed tidligere Slagelse Stadion

Det er ikke første gang, at kommunen lader andre aktører navngive kommunale faciliteter. Sidste gang var det Harboe bryggerierne, som omdøbte Slagelse stadion til Harboe Arena Slagelse. En handel som har været en stor succes for alle parter.

Hvis man gerne vil byde på hallen, kan man læse mere om udbuddet på udbud.dk, ligesom det også er muligt at se hallen, inden at man afgiver et bud.


Foto: Slagelse Kommune.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.