Millionærgarantien hos Min Købmand i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – En Lotto-kupon fra Min Købmand i Slagelse udløser Millionærgarantien.

Hele fire Lotto-millionærer er det blevet til i denne weekend. Her til aften var der femdobbelt jackpot i puljen og dette sikrede en historisk høj gevinst i Lotto. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Vinder i Aarhus får 30.000.000 skattefri kroner

Vi skal otte år tilbage i tiden, før der sidst var en dansker, der vandt en gevinst på 30 millioner skattefri kroner i Lotto, men det fik en heldig vinder fra Aarhus lørdag aften lavet om på. Vinderen ramte nemlig de syv magiske tal i aftenens Lotto-trækning.

Den heldige nybagte millionær har købt sin kupon hos SuperBrugsen Solbjerg i Århus og viste sig altså at være alle pengene værd. En af rækkerne udløste nemlig 1. præmien på intet mindre end 30.000.000 skattefri kroner.

Århusianeren var dog ikke den eneste midtjyde, som kunne juble her til aften. En heldig spiller fra Djursland vandt nemlig andenpræmien i Joker med sit PLUS-abonnement, og kan dermed se frem til en gevinst på 1.236.487 kroner.

En million på kupon fra Min Købmand i Slagelse

Det er selvfølgelig ikke nok med to millionærer for i aften, og der blev som altid også trukket lod om 2×1 million kroner på Millionærgarantien, hvor du kan blive millionær, selvom du har 0 rigtige.

Den ene heldige vinder havde købt sin vinderkupon hos Min Købmand i Slagelse, og vi skal ikke mere end 36 kilometer ned ad til et andet supermarked for at finde den anden vinder.

I Bilka i Næstved følte en anden sjællænder sig nemlig heldig, og købte derfor en kupon. Det viste sig at være fornuftigt, for dette udløste den anden millionærgaranti, og begge vindere kan altså se frem til at få en million mere på kontoen, nu hvor samfundet endelig ser ud til at åbne.

»Det er helt fantastisk, at så mange millionærer nu kan gøre de helt store drømme til virkelighed. Der skal lyde et stort tillykke herfra, siger Pernille Mehl, der er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

Eurojackpot-kupon giver 4.001.048 kroner

Aftenens vindere er dog ikke weekendens eneste nye millionærer, for en dansker hapsede nemlig en tredelt andenpræmiepulje i Eurojackpot i fredags.

Den heldige vinder afsluttede indkøbsturen hos Dagli’Brugsen Ørholm i Lyngby med en Eurojackpot-kupon, og den indeholdt en række der udløste præmien på i alt 4.001.048 kroner.

Danske Spil er i det hele taget inde i en vild stime af millionærer, og vi har indtil videre kunnet kåre 49 nye i år 2021 på Lotto, Vikinglotto og Eurojackpot.

Danske Spil har endnu ikke talt med aftenens vindere, men ønsker stort tillykke.

Denne uges vindertal: 6, 8, 9, 22, 23, 26, 32. Tillægstal: 14.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Danske Spil A/S). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.