Mange færdselsovertrædelser i Nordbyen

Artiklen er opdateret for 11 måneder siden.

Slagelse.News – I går var der flere patruljer fra politiets færdselsafdeling på Ndr. Ringgade i Slagelse ved Nordbyen. Og her fik adskillige en sigtelse med hjem fra køreturen.

Tirsdag formiddag var flere patruljer fra politiets færdselsafdeling på Ndr. Ringgade i Slagelse ved Nordbyen. Her blev flere trafikanter standset og kontrolleret, og det kastede en stribe forskellige sigtelser af sig. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Adskillige fik en hilsen med hjem

Ikke færre end ni blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen. Det giver i udgangspunktet en bøde på 1.500 kroner og et klip i kørekortet, hvis man bliver nuppet i bil eller på motorcykel, mens det koster en bøde på 1.000 kroner, hvis det er på cykel, at man bruger mobilen.

En kørte over for rødt lys – og det er en bøde på 2.000 kroner og et klip i kørekortet. En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen (her 1.500 kroner i bøde), og en knallertkører blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert uden nummerplade og med et nedslidt dæk. To blev sigtet for at overtræde andre regler i registreringsbekendtgørelsen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.