Mand overfaldet på Saray Kebab i Rosengade

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Tidlig lørdag morgen gik en mand ind på Saray Kebab i Slagelse Midtby, hvorpå han endte på skadestuen.

Natten til lørdag kl. 03.57 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet i Rosengade i Slagelse Midtby, og at han havde fået adskillige knytnæveslag i hovedet.

Manden, som er 37 år og fra Høng, blev behandlet på skadestuen for sine knubs. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

To forskellige patruljer fandt to mistænkte

Vidner på stedet gav en beskrivelse af gerningsmændene, og kort efter så en politipatrulje en mand i Rosengården, og han passede på signalementet.

Det var en 27-årig mand fra Karrebæksminde, og han blev anholdt kl. 04.10. Fem minutter senere anholdt en anden politipatrulje en 27-årig mand fra Næstved.

De blev begge sigtet for vold og taget med til politistationen i Slagelse By, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen kl. 07.03. Det skriver politiet.

Havde bedt to gæster om at dæmpe sig lidt

Sjællandske skriver, at overfaldet skete på Saray Kebab i Rosengade, hvor den 37-årige mand fra Høng havde bedt to andre gæster om at dæmpe sig.

Herefter blev den 37-årige overfaldet, og han fik en flænge i baghovedet, en flækket læbe og adskillige hudafskrabninger.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.