Kvinde i Havrebjerg udsat for vold af forbipasserende mand

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

I går blev politiet kaldt til Havrebjerg, hvor en kvinde var blevet overfaldet af en forbipasserende mand. Gerningsmanden havde også skubbet til hendes barn, og han havde kylet en belægningssten efter kvinden.

Tirsdag kl. 19.40 blev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kaldt til Havrebjerg lidt nord for Slagelse By, hvor en 43-årig kvinde var blevet overfaldet af en forbipasserende mand.

Der havde tilsyneladende været en højlydt meningsudveksling. Manden havde revet i kvindens tøj, og han havde også slået hende. Desuden havde han skubbet til hendes 14-årige søn.

Allerede kl. 19.59 kunne politiet anholde en 39-årig mand fra lokalområdet. Han var kommet kørende til stedet, men en alkometertest viste, at han havde en promille, der var en hel del højere end det tilladte.

Politiet talte med vidner på stedet, og det blev blandt andet sagt, at manden ligefrem havde kylet en halv belægningssten efter den 43-årige kvinde.

Manden blev sigtet for vold, forsøg på kvalificeret vold og spirituskørsel. Derpå blev han taget med til politistationen i Slagelse By. Her blev han løsladt kl. 23.14, og politiet skal nu klarlægge de nærmere omstændigheder.


Arkivfoto: Rigspolitiet.

Opdateret.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.