Kokain ved stationen og hash i midtbyen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – En 21-årig mand havde både hobbykniv og kokain på sig fredag aften. Senere måtte politiet rykke ud til støjende og utryghedsskabende hashrygere i midtbyen.

En 21-årig mand fra Korsør blev anholdt for at overtræde lov om euforiserende stoffer og knivloven, og en 17-årig blev taget med fire gram hash. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Havde hobbykniv og 2,61 gram kokain med sig

Fredag kl. 20.40 tjekkede politiet en 21-årig mand fra Korsør på Sdr. Stationsvej i Slagelse By. Det viste sig, at den 21-årige havde en hobbykniv med i tasken, og at han desuden havde 2,61 gram kokain på sig.

Derfor blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og knivloven. Han blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen kl. 21.40.

Uvedkommende personer i en garage i en baggård

Senere på aftenen, kl. 22.03, fik politiet en anmeldelse om, at nogle uvedkommende personer holdt til i en garage i en baggård i Sct. Mikkelsgade i Slagelse By. De støjede og skabte utryghed.

Politiet rykkede ud, og på stedet traf betjentene en 17-årig fyr fra byen, som viste sig at have fire gram hash på sig. Den 17-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.