Kørte galt, kom på hospitalet og kørte galt igen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – En spirituspåvirket slagelseaner kørte galt, hvorpå politiet tog ham med på sygehuset for at få tjekket hans blod. Herefter stjal han en bil – og kørte galt igen.

Onsdag var en 25-årig mand fra Slagelse indblandet i to færdselsuheld. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Mistede herredømmet over sin bil og ramte et træ

Det første uheld skete kl. 15.08 på Ørslevvej ved Rude, hvor han mistede herredømmet over sin bil og ramte et træ, så bilen væltede om på taget.

Da den 25-årige virkede påvirket, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel, og han blev løsladt igen kl. 18.02, efter der var taget en blodprøve på Slagelse Sygehus.

Kørte ind i en bil med påhængsvogn ved et rødt lys

Da han var færdig på hospitalet, gik han umiddelbart ud på parkeringspladsen, hvor han stjal en bil og forsvandt. Den 25-årige kom dog ikke langt, for i krydset Ingemannsvej/Parkvej kørte han ind i en anden bil.

Vidner har forklaret, at de så en hvid varebil komme med høj hastighed ad Ingemannsvej, og i krydset kørte den ind i en anden bil med påhængsvogn, som ventede for rødt.

Føreren af den anden bil, en 38-årig mand fra Slagelse, kom ikke noget til, men den 25-årige forsøgte at stikke af. Et vidne fulgte efter ham og tilbageholdt ham, indtil politiet ankom.

Der blev igen taget en blodprøve, for at afgøre, om den 25-årige var påvirket af stoffer eller alkohol. Han blev taget med til politistationen i Næstved, og han er fortsat anholdt.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Ezume Images / iStock). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.