Joe & The Juice kommer til Slagelse Midtby

Artiklen er opdateret for 9 måneder siden.

Slagelse.News – Det populære spisested Joe & The Juice, der primært sælger juice, kaffe og sandwich, er på vej til Slagelse Midtby, men datoen er endnu ikke kendt.

Joe & The Juice åbner snart i Vestsjællandscentret i Slagelse Midtby. Det skriver centret på Instagram.

Kæden er kendt for juice, kaffe og sandwich

»BIG NEWS! Joe & The Juice åbner i VestsjællandsCentret. Glæder du dig også til at sætte tænderne i sprøde sandwich og friske juice?« skriver Vestsjællandscentret på sin Instagramprofil.

»Vi kender ikke den præcise åbningsdato endnu, men vi lover, at det bliver en fest,« står der også.

Joe & The Juice er en restaurationskæde, der primært sælger juice, kaffe og sandwich. Kæden findes over 200 steder i Europa, USA og Østasien, og nu er den også på vej til Slagelse By.

Virksomheden blev grundlagt i 2002 af Kaspar Basse med den første butik i København. I 2013 blev en del af virksomheden solgt til den svenske kapitalfond Valedo Partners, og i 2016 indgik den amerikanske kapitalfond General Atlantic i ejerskabet. (Kilde: Wikipedia).

»Det er en udlejningssag, vi har arbejdet på længe, og derfor er det også med stor glæde, at vi nu endelig kan offentliggøre nyheden. Jeg er helt sikker på at vores kunder vil tage godt imod Joe’s lækre sandwicher, forfriskende smoothies og velsmagende juicer,« oplyser centermanager Emil Ditlev Faber fra Vestsjællandscentret til Sjællandske.

Øverst: Joe & The Juice. (Foto: Stefan Sutka / iStock). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.