Jane Møller fejrede 25 år hos 3F Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Slagelse.News – 25 år på samme arbejdsplads. Det er efterhånden ikke helt almindeligt. Men formanden for 3F Slagelse, Jane Møller, er bestemt også helt sin egen.

Fredag den 5. oktober fejrede Jane Møller 25-års jubilæum hos 3F Slagelse med en reception hvor cirka 90 personer deltog.

»Det er en ære at få lov til at være formand for 3F’erne i Slagelse og omegn, og det har givet utroligt mange gode oplevelser. Jeg er langt fra færdig, og glæder mig til mange flere faglige sejre, vigtige debatter og gode oplevelser i de kommende år,« siger Jane Møller.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: SIVIL
Foto: SIVIL

Medlemmerne er i centrum for Jane Møller

Jane har de sidste 25 år været både ansat og valgt inden for både A-kassen og det faglige område.

Hun startede i Kvindeligt Arbejderforbund og fortsatte efter sammenlægningen i 3F. De sidste 7 år har hun været formand for 3F Slagelse.

Lokalet var stuvende fuldt af medlemmer, venner og kollegaer, som ville fejre Jane Møllers tro tjeneste for fagbevægelsen.

»For mig er medlemmerne i centrum, og jeg arbejder for, at de har så gode løn- og arbejdsvilkår som muligt. Men det ville slet ikke være muligt uden mine 22 dygtige og gode kollegaer. De gør hver dag en kæmpe indsats for vores medlemmer,« fortalte jubilaren.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: SIVIL
Jane Møller. Foto: SIVIL

Tal og historien bag 3F og Kvindeligt Arbejderforbund

3F Slagelse har 4.800 medlemmer fordelt over Slagelse og Sorø kommune samt Høng i Kalundborg Kommune. 3F har 277.538 faglærte og ufaglærte medlemmer i hele Danmark, hvoraf 74.057 er kvinder. Der er 3F-kontorer i 118 byer, og 3F har 65 lokale afdelinger.

Specialarbejderforbundet (SiD) blev stiftet under navnet Dansk Arbejdsmands Forbund (DAF) i 1897, og kort efter blev Kvindeligt Arbejderforbund (KAD) stiftet i 1901. SiD og KAD fusionerede i 2005, hvor de blev til Fagligt Fælles Forbund (3F).

Læs også: Jane Møller, formand for 3F Slagelse, har 25-års jubilæum.


Foto: SIVIL.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.