ILVA i Slagelse fejrer nyrenoveret bolighus

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – ILVA inviterer kunderne til at komme til en Grand Opening weekend den 28.-30. maj, hvor der vil være masser af tilbud, og hvor man kan være heldig at vinde sit køb.

ILVA Slagelse på Japanvej 4 har i længere tid været under ombygning og står nu helt skarp og klar til en fejring.

Bolighuset inviterer derfor kunderne til at komme til en Grand Opening weekend den 28.-30. maj, hvor der vil være masser af tilbud, og kunderne kan være heldige at vinde deres køb. Det skriver ILVA i en pressemeddelelse.

Superskarpt og fyldt med flotte indretningsstudier

Det sidste års tid har været noget anderledes, og den seneste nedlukning gav mulighed for at bruge mere tid på ombygningen af flere af ILVA’s bolighuse, herunder ILVA på Japanvej 4 i Slagelse.

»Danskerne har virkelig fået øjnene op for indretning af deres bolig, uderum og ferieboliger, og derfor er vi stolte over nu at kunne fremvise et bolighus, der står superskarpt fyldt med flotte indretningsstudier, der vil give vores kunder masser af inspiration til deres egen boligindretning,« udtaler Nikolaj Gregersen, der er butikschef i ILVA Slagelse.

Grand Opening i Slagelse med masser af tilbud

Bolighuset holder genåbningsfest med masser af tilbud og kæmpe konkurrence den 28.-30. maj 2021.

En fejring af det nyrenoverede bolighus er på sin plads, men dette skal selvfølgelig gøres med omtanke.

»Tidligere når vi har holdt åbningsfester, så har det blandt andet været med køtilbud, men som tiden er nu, kan vi ikke opfordre til ekstraordinær kødannelse. Men selvfølgelig vil der være ekstra gode tilbud til kunderne, der kommer i genåbningsweekenden,« udtaler Martin Hallund, der er kædedirektør i ILVA.

Weekenden byder også på en kæmpe konkurrence, hvor kunder, der har købt fredag, lørdag eller søndag i uge 21, kan deltage i konkurrencen om at vinde deres køb.

Øverst: ILVA i Slagelse er klar til at tage imod kunder i et totalrenoveret bolighus. Renoveringen fejres med en Grand Opening-weekend. (Foto: ILVA). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.