Hash, øl og knuste flasker ved Antvorskov Skole

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Unge fester, larmer, ryger hash, drikker øl og knuser flasker i området ved Antvorskov Skole.

Aktuelt er området ved Antvorskov Skole plaget af uro, hash, alkohol og larm fra unge og yngre mennesker. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Flere anmeldelser fra borgere om uro ved skolen

Efter flere anmeldelser fra borgere ugen igennem om uro patruljerede politiet i området ved Antvorskov Skole fredag aften kl. 22.40.

Læs også: 20-30 larmende unge på Sejerøvej.

I en fjern ende af skolens område mødte patruljen 20-25 unge, som festede uden musik, men med mange øl. Området havde knuste flasker, cigaretskodder og henkastet affald.

Alle de unge blev derfor registreret og bedt om at rydde op og gå hjem. Og det gjorde de.

Ingen kendte til en pose med 50 gram hash

Dagen efter kl. 20.54 var politiet forbi Antvorskov skole igen, og her traf politibetjentene fire mænd i alderen 20-24 år, som sad i et læskur.

Der lugtede umiskendeligt at hash omkring dem, og det viste sig da også, at den ene – en 22-årig mand – havde 1,1 gram hash på sig, mens en 20-årig havde to små poser med 3,5 gram hash. De blev begge sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Lige i nærheden blev der fundet en pose med i alt 50 gram hash, som blev taget med til politistationen til destruktion, da der ikke var nogen af de tilstedeværende, der tilsyneladende kendte til det ulovlige stof.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.