Har du styr på din cykel?

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Husk at fjerne mærket fra din cykel på Slagelse Banegård. Ellers fjerner politiet din cykel.

»Har du din cykel stående på stationen? Så har den måske fået et mærke på,« skriver Slagelse Kommune i et opslag på Facebook, som handler om oprydning af cykler på Slagelse Banegård.

Mærket skal fjernes inden den 15. november

Cykler, der ikke bliver brugt, fylder i cykelstativerne. Derfor hjælper Slagelse Kommune både DSB og politiet med at rydde op i cyklerne ved stationen og busterminalen på Slagelse Banegård.

»I løbet af denne og næste uge sætter vi farvede mærker på cyklerne, der er parkeret ved stationens cykelstativer,« skriver kommunen og fortsætter:

»Hvis du fortsat vil have din cykel stående ved stationen, skal du fjerne mærket inden den 15. november. Cykler, hvor mærket ikke er blevet fjernet inden den 15. november, vil blive fjernet og opbevaret hos politiet en måned.«

Hvis du er på ferie eller har glemt, at du har en cykel stående på stationen, så kan du kontakte politiet på telefon 1-1-4, hvor du kan få udleveret din cykel som hittegods.

»Husk at få fjernet mærket, så vi kan se, at du fortsat bruger din cykel. Vi sætter også skilte op på stationen om oprydningen,« afslutter kommunen sit opslag.

Har du din cykel stående på stationen? 🙂🚲 Så har den måske fået et mærke på. Cykler, der ikke bliver brugt fylder…

Slået op af Slagelse KommuneOnsdag den 3. november 2021

Øverst: Genrefoto. (Foto: Slagelse Kommune). SM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.