Har du Slagelses skønneste mor?

Artiklen er opdateret for 12 måneder siden.

Slagelse.News – Slagelses mest fantastiske mor skal findes. Imerco på Rådhuspladsen i Slagelse hylder Mors dag ved at kåre byens skønneste mor. Er det din mor? Så kan du indstille hende i butikken fra i dag og senest den 12. maj.

Mors dag markerer hvert år fejringen af alle de fantastiske mødre, der hver dag gør en verden til forskel i form af uvurderlig støtte og omsorg til deres børn. De fortjener en stor tak, og derfor går Imerco på Rådhuspladsen nu ind i jagten på at finde Slagelses skønneste mor, som får en ekstra stor tak i år. Det skriver Imerco i en pressemeddelelse.

Udfyld en blanket og indstil din mor i butikken

Hvis det er din mor, så skal du komme forbi butikken senest fredag den 12. maj, hvor du nemt og hurtigt kan udfylde en blanket og dermed indstille din mor. Lørdag den 13. maj vil butikkens personale så læse alle indstillingerne igennem og finde byens skønneste mor.

Er det din mor, vil du blive kontaktet, så du kan overdrage den store nyhed og tak til din mor dagen efter, på Mors dag, hvor du kan oplyse hende om, at hun, udover den flotte titel, kan komme ned i butikken og hente en gave fyldt med forkælelse til en samlet værdi af hele 2.500 kroner.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Imerco). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.