Fuld mand ville bide betjent i låret

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse News – En festglad mand fra Korsør blev så gal på politiet i Løvegade i Slagelse Midtby, at han forsøgte at bide en betjent i låret.

Søndag kl. 02.51 var en 29-årig mand fra Korsør blevet så fuld, at han blev smidt ud af en fest på Løvegade i Slagelse Midtby. Nu blev han så højtråbende udenfor, at politiet blev tilkaldt. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Rettede sin vrede mod politiets patrulje

Det førte til, at manden rettede sin vrede mod politiets patrulje, både verbalt og fysisk.

Han blev dels sigtet for ordensbekendtgørelsen, fordi han kaldte betjentene adskillige grimme ting, og så blev han sigtet for forsøg på vold mod tjenestemand, efter at have bidt denne ene betjent i benet under anholdelsen.

Mandens bid ramte imidlertid uniformslommen. Manden blev anbragt i detentionen og løsladt igen søndag efter middag.

Senere råbte en anden mand efter politiet

Det var ikke den eneste fulde mand, som politiet måtte ud til. Søndag eftermiddag kl. 17.28 blev politiet kaldt til Asgårdsvej i Havrebjerg nord for Slagelse, hvor en mand var højtråbende og skabte noget utryghed.

Det var en 24-årig mand fra Slagelse, og han blev bortvist fra stedet. Det holdt dog kun nogle få minutter, hvorefter han returnerede og råbte skældsord til betjentene.

Han blev herefter sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og for at sikre roen i området blev den 24-årige anholdt og taget med til politistationen i Slagelse. Her dampede han lidt af, inden han blev løsladt igen kl. 19.01.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.