Frisør på Schweizerpladsen bliver bæredygtig

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Schweizerpladsens frisørsalon, Hair Force One, indgår partnerskab med Park Styling, der har fokus på bæredygtighed og faglig udvikling.

Frisørsalonen Hair Force One på Schweizerpladsen 4 i Slagelse by indgår nu i et nyt partnerskab med det danske frisørkoncept Park Styling, der har fokus på bæredygtighed, og som på kort tid er blevet Danmarks største fællesskab for selvstændige frisører.

Skiftet betyder blandt andet, at der kommer en helt ny serie af bæredygtige produkter. Samtidig udvides salonens navn til “Park By Hair Force One”. Det oplyser salonen i en pressemeddelelse.

Får adgang til gode kurser og et hav af nye kollegaer

Schweizerpladsens frisørsalon, Hair Force One, blev startet for 8 år siden af Louise Grith Ibsen og Katrine Bondam, og siden er Christina With og Beatrix Jelstrup kommet til.

De fire frisører kender hinanden rigtig godt, og de arbejdede faktisk også sammen i en salon tilbage i 00’erne. Efterfølgende blev de spredt for alle vinde, men holdt kontakten ved lige og er gradvist blevet samlet igen i Hair Force One.

Nu tager de salonen i en ny retning, når de indleder et partnerskab med Park Styling, der er et dansk frisørkoncept med fokus på bæredygtighed og faglig udvikling.

Park Styling tæller i dag 50 af Danmarks mest kvalitetsbevidste saloner landet over og er et fællesskab af selvstændige frisører, hvor man deles om eksempelvis markedsføring, inspiration, uddannelse og en nyudviklet bæredygtig og skånsom produktserie, der kun føres af fællesskabets saloner og den tilknyttede webshop.

»Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang igen og vise vores kunder, hvad der sker i salonen. Vi er selvfølgelig dem, vi plejer at være, men fremover får salonen en bæredygtig profil,« siger Louise Grith Ibsen, der er indehaver af Park By Hair Force One, og fortsætter:

»Partnerskabet betyder også, at vi får adgang til rigtig gode kurser og får et hav af nye kollegaer i hele Danmark, som vi kan udveksle erfaringer med.«

Hair Force One og Park Styling deler de samme værdier

Partnerskabet mellem Hair Force One og Park Styling er naturligt da begge selskaber deler værdier og opfattelse af den gode kundeoplevelse. Det gælder både i forhold til kvaliteten af klipningen og i forhold til den oplevelse, som det skal være at gå til frisør.

Kvaliteten sikres og opretholdes igennem fælles uddannelse af personale samt et landsdækkende erfa-netværk med de andre partner-saloner.

Park Styling fører ydermere sin egen serie af skånsomme produkter, hvor der er pant på emballagen for at øge bæredygtigheden. Park Styling blev lanceret i 2018 og drives fra firmaets i Kolding.

Øverst: Louise Grith Ibsen (2. tv), Katrine Bondam, Beatrix Jelstrup og Christina With i Park By Hair Force One på Schweizerpladsen 4 i Slagelse by. (Foto: Park By Hair Force One). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.