Flere påsatte brande Slagelse By i denne uge

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Natten til tirsdag var der to påsatte brande i Ringparken i Slagelse Nordby, og natten til mandag var der bilbrand på Ærøvej i Slagelse Sydby, som også er et af byens udsatte boligområder.

I nat kl. 00.42 og allerede kl. 01.08 måtte Slagelse Brand og Redning rykke ud til påsatte brande på Kierulffsvej i Ringparken i Slagelse Nordby. Beboerne begyndte at skrive om det på Facebook omkring kl. 00.59.

Begge brande, der antageligt var brandpåsættelser, var i aviscontainere på Kierulffsvej, hvor brandvæsnet hurtigt fik slukket ilden, men ingen ved noget, og ingen har set noget. Derfor har politiet ikke noget signalement af eventuelle gerningsmænd.

Natten til mandag brød en bil i brand på Ærøvej i Slagelse Sydby, og Slagelse Brand og Redning måtte rykke ud kl. 02.00. Der var tale om en Ford Focus på en parkeringsplads, og billeder på Facebook viser en bil i flammer (billedet her i artiklen er et genrefoto).

»Sagen er optaget som brandstiftelse. Branden er formentlig opstået ved førersædet, da ruden var knust,« sagde Kent Edvardsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4, hvis man ved noget om brandene på Kierulffsvej og Ærøvej.


Genrefoto: ANGHI / iStock.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.