Fire unge sigtet for at svine politiet til

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Nogle unge mennesker spillede høj musik uden for Antvorskov Skole, men de ville ikke rette sig efter politiets anvisninger, og de råbte skældsord efter betjentene. Fem blev sigtet, og to mødre blev orienteret.

Søndag aften kl. 20.20 spillede en gruppe unge meget høj musik på arealerne uden for Antvorskov Skole i Slagelse, men det var de ikke helt tilfredse med. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen

De unge fik besked på at skrue ned for den meget potente højtaler, som de havde medbragt. Samtidig fik de besked om, at højtaleren ville blive beslaglagt, hvis de blev ved at spille højt.

Den tilrettevisning provokerede tilsyneladende adskillige af de unge. Blandt de verbale perler, patruljen måtte lytte til var: “Pansersvin”, “bumser”, “svanser” og “4-0 til Palle”, som refererer til et firedobbelt politidrab i 1965.

De fem højrøstede ungersvende blev alle sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Specielt den ene, en 18-årig mand fra Slagelse, opførte sig så provokerende og konfronterende, at han blev anholdt og kørt på politigården.

To af de andre var under 18, så hér havde politiet lejlighed til at ringe til deres mor og fortælle, at der var en bøde på vej med posten.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.