Femina Kvindeløb fejrer jubilæum i Slagelse og resten af landet

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Ti løbsdatoer i ni byer, når femina Kvindeløb i maj og juni i år fejrer 20-års jubilæum og forventer 20.000 deltagere. Løbet i Slagelse By er den 14. maj 2019.

Kæmpe løbefest i by, park og skov over hele landet

Der er lagt op til løbefest over hele landet, når femina Kvindeløb 2019 besøger Slagelse By og otte andre byer i forbindelse med løbets store 20-års jubilæumsfejring.

Her kan deltagerne nemlig glæde sig til en hyggelig løbedag i Slagelse samt i København (to datoer), Herning, Aarhus, Aalborg, Haderslev, Esbjerg, Odense og Viborg (ny), der alle lægger by, park og skov til den store event.

Mødested i Slagelse By er Cirkuspladsen ved Elmedalsvej og Valbyvej den 14. maj 2019.

Jubilæumsløbet forventer omkring 20.000 deltagere

Femina Kvindeløb, der sidste år havde cirka 16.000 deltagere, er vokset år efter år, og 20-års jubilæumsudgaven forventes også at blive et af de største Kvindeløb til dato med cirka 20.000 deltagere.

»Vi glæder os til at fejre 20-års jubilæum med forhåbentlig 20.000 løbeglade kvinder over hele landet, hvor vi igen i år har udvidet tour-planen med endnu en by og fået Viborg med. Det betyder, at vi kan dele dagen og oplevelsen med endnu flere danske kvinder og nyde følelsen af fællesskabet på tværs af alder og landsdele,« siger Camilla Kjems, chefredaktør på femina, og fortsætter:

»At vi år efter år oplever en massiv opbakning fra både kendte og nye ansigter til femina Kvindeløb bekræfter os i, at vi har fat i noget, der virkelig giver deltagerne værdi. Det ser vi også med den positive energi, der er på alle dagene, og i det fællesskab, vi sammen skaber.«

Fokus på samværet og en hel dag fyldt med smil

Femina Kvindeløb har traditionen tro fokus på samværet og en dag fyldt med smil, hvor man kan trække stikket og være i nuet sammen med sine veninder og nye fællesskaber.

»Jeg tror bestemt på, at en af vores styrker er, at femina Kvindeløb ikke ’blot’ handler om at komme frem i en fart, men om at få grinet, koblet af og hygget sig sammen og i sit eget tempo, hvad enten man går eller løber ruten,« slutter Camilla Kjems.

Praktiske forhold i forbindelse med femina Kvindeløb

I 2019 afholder femina Kvindeløb 20-års jubilæum, hvor man forventer cirka 20.000 deltagere i de ni byer.

Til løbet kan man gå 5 km eller løbe henholdsvis 5 eller 10 km.

Prisen er 199 kroner til og med den 1. marts, herefter koster billetten 249 kroner. Du kan også købe billet på dagen til 299 kroner. Alle priser er eksklusive deltagergebyr på 20 kroner.

Som noget nyt kan du tage dine tre bedste veninder, kollegaer eller mor og søstre under armen og via gruppetilmeldingen tilmelde jer fire personer sammen til 750 inklusive gebyr. Tilbuddet gælder til og med den 28. februar 2019 eller så længe lager haves.

Du kan tilmelde dig her: femina.dk/Kvindeløb.

Du kan løbe med i:

  • Slagelse den 14. maj
  • København den 12. og 13. maj
  • Viborg den 20. maj
  • Esbjerg den 21. maj
  • Harderslev den 22. maj
  • Odense den 23. maj
  • Herning den 3. juni
  • Aarhus den 4. juni
  • Aalborg den 5. juni.

(Foto: Femina).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.