Få et kursus som natur-motionsguide – ganske gratis

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – Der er plads til 25, og som udgangspunkt er der plads til én person fra hver forening, afdeling eller gruppe. »Det er den oplagte chance for at få lavet et naturmotionshold i foreningen, på arbejdspladsen eller andre steder,« siger bredde-idrætskonsulenten i Slagelse Kommune.

Der er gået sport i at træne udendørs! Vi bruger nemlig i høj grad naturen som et slags døgnåbent, udendørs motionscenter med uendelige træningsmuligheder og udfordringer. Og det skal mange flere være en del af. Sådan skriver Slagelse Kommune i en pressemeddelelse.

Kurset er nemt, gratis og tilgængeligt for næsten alle

»Rent faktisk er naturen blevet et af de mest populære steder for voksne danskere at dyrke motion,« siger Lise Østergaard Pedersen, der er bredde-idrætskonsulent i Slagelse Kommune og ansvarlig for det nye kursus, og fortsætter:

»Det er nemt, gratis og tilgængeligt for alle – og i Slagelse Kommune har vi masser af motionsoaser og mulighed for træning i det fri, som vi rigtigt gerne så, at mange flere kendte og brugte – både privat og som foreninger.«

Oveni det er udendørs træning også noget af den sikreste motion, som man kan dyrke i disse tider.

Derfor inviterer Slagelse Kommune nu, i samarbejde med Dansk Arbejder Idrætsforbund, instruktører, trænere og andre frivillige i det lokale foreningsliv på et gratis Naturmotionsguide-kursus, der tager udgangspunkt i praksis. Selvfølgeligt med både afstand og under hensyn til COVID-19-anbefalingerne.

Den oplagte chance for at få lavet et naturmotionshold

På kurset vil man blandt andet lære lidt om træning generelt, og man vil blive præsenteret for en række øvelser, der egner sig specielt godt til naturmotion.

Øvelser, som man også snildt kan bruge i sin egen daglige træning, med kollegerne på arbejdet eller til træning af for eksempel ældre på et aktivitetscenter.

»Det er den oplagte chance for at få lavet et naturmotionshold i foreningen, på arbejdspladsen eller andre steder,« siger Lise Østergaard Pedersen og fortsætter:

»Og det er ikke kun for sportsklubberne, for i disse tider er det måske svært at mødes i strikkeklubben eller til banko. Men så kan man holde kontakten ved at starte et motionshold udenfor! Jo flere, der ved hvordan vi man bruger naturen, desto bedre.«

Harboe Arena Slagelse fredag den 6. november kl. 9-15

Kurset foregår i Lystanlægget i Slagelse og Sportscollege fredag den 6. november 2020 kl. 9-15.

Deltagerne mødes på Sportscollege ved Harboe Arena Slagelse kl. 9.00. Adressen er Parkvej 37, 4200 Slagelse. Senere på dagen går deltagerne ud i Lystanlægget.

Tilmelding sker ved at sende navn og kontaktoplysninger på til bredde-idrætskonsulent Lise Østergaard Pedersen på e-mail til lisep@slagelse.dk senest fredag den 30. oktober kl. 12.

Dagen starter med fælles morgenkaffe og brød, og der vil være frokost samt frugt og vand til alle deltagere.

Der er plads til maksimalt 25 personer, og som udgangspunkt er der plads til én person fra hver forening, afdeling eller gruppe. Først til mølle-princippet gælder.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Slagelse Kommune). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.