En lå på gaden, og en anden tissede på gaden

Artiklen er opdateret for 8 måneder siden.

Slagelse.News – Lørdag morgen måtte politiet først have fat i en gadetisser, og derpå måtte de have fat i en mand, der simpelthen bare lå på gaden.

Tidligt lørdag morgen måtte politiet anholde to mænd i nattelivet i Slagelse By, men deres forseelser var vidt forskellige. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Han blev taget i at tisse i Skovsøgade

Den første anholdelse skete kl. 04.32, efter en 19-årig mand fra Slagelse var blevet taget i at tisse på gaden i Skovsøgade. Den 19-årige råbte en stribe skældsord efter politibetjentene, og han ville ikke oplyse sit navn og fødselsdag til dem. Derfor blev han anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale og for overtrædelse af både retsplejeloven og ordensbekendtgørelsen. Efter hans identitet var fastlagt, blev han løsladt igen kl. 05.01.

Han lå på gaden og ville ikke flytte sig

En 24-årig mand fra byen blev anholdt kl. 04.51. Han lå på gaden og ville ikke flytte sig for trafikken. Da politiet fik ham væk fra vejbanen, afviste han også at give sit navn og fødselsdag, så han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og retsplejeloven. Han blev løsladt ganske kort efter, da hans identitet var fastslået.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/ly7p