Egulve bygger en ny butik på Japanvej

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – Coronapandemien har ikke bremset udvidelsesplanerne for den lokale gulv- og tæppespecialist, Egulve, der nu opfører et butiksareal på 1.500 kvadratmeter på Japanvej.

Corona bremser ikke udvidelsesplanerne for den lokale gulv- og tæppespecialist, Egulve, der opfører 1.500 helt nye kvadratmeter butiksareal på Japanvej i Slagelse By. Projektet forventes at stå klar til indflytning i sommeren 2021.

Det skriver kommunikationskonsulent Mette Juhl Nygaard fra Slagelse Erhvervscenter i en nyhedsmeddelelse.

Bygger to butikker – en til Egulve og en til udlejning

»Vi glæder os til at få mere plads, mere synlighed og en ny flot forretning, der kan give kunderne et bedre overblik over vores udvalg af gulve og tæpper,« siger Mette Deichmann fra Egulve.

Planerne om at bygge en ny, større butik end de nuværende lokaler på Kongstedvej i Slagelse, har været på tegnebrættet længe.

Selv om corona fik Mette Deichmann og indehaveren Johni Jensen til at overveje en ekstra gang, er de ikke i tvivl – der skal bygges nyt, så forretningen kan udvikles yderligere.

»Vi opfører 1.500 helt nye kvadratmeter på Japanvej 26. Her bliver to butikker, hvoraf vi selv tager den ene og udlejer den anden,« siger Mette Deichmann til Slagelse Erhvervscenter.

Kvarteret omkring Japanvej har hele tiden været en ønskeplacering for Egulve, og med hjælp fra Henny Nielsen i Slagelse Kommune og erhvervschef Per B. Madsen fra Slagelse Erhvervscenter er detaljerne for byggegrunden på hjørnet mellem Jem & Fix og Biltema faldet på plads.

Webshoppen fik allerede en fysisk forretning i 2018

Egulve ser frem til at kunne præsentere sit store sortiment af både løse og faste tæpper samt gulve for kunderne.

Det bliver fortsat Mette Deichmann og mangeårig tæppe- og gulvspecialist Erling Andersen, der bliver ansigterne udadtil i forretningen, mens indehaver Johni Jensen fortsætter som montør.

Egulve var oprindelig tænkt som en webshop, som navnet også antyder. Men med Erling Andersen, der er et kendt ansigt i branchen lokalt, ombord blev udover webshoppen også til en fysisk forretning, der siden åbningen i 2018 har fået godt fat i kunderne.

»Vi er en specialbutik, hvor du som kunde er sikret kvalitetsvarer samt råd og vejledning. Blandt andet kan du låne både tæppe- og gulvprøver med hjem, og vi kommer gerne ud og måler op,« siger Mette Deichmann.

Forberedelserne til nybyggeriet på Japanvej er så småt gået i gang. Den nye Egulve butik forventes klar til åbning sommeren 2021.

Johni Jensen, der er indehaver af Egulve, flytter sin butik fra Kongstedvej i Slagelse By ud i nyopførte lokaler på Japanvej 26 til næste år. Det er en ønskeplacering for virksomhedsejeren, der har fået god hjælp fra erhvervschef Per B. Madsen i processen med at få køb af grund til at falde på plads. (Foto: Mette Juhl). NM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.