EDC Erhverv Poul Erik Bech ansætter erhvervsrådgiver

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Slagelse udvider sin medarbejderstab og ansætter Diana Christoffersen som ny erhvervsrådgiver. Hun kommer fra en stilling i SKAT.

De to erhvervsmæglere Sven Lyse og Thomas Hansen hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Slagelse har siden erhvervscenterets åbning for et år siden mærket effekterne af et gunstigt marked. Det har de taget konsekvensen af ved at ansætte 41-årige Diana Christoffersen som erhvervsrådgiver.

»Hun er en sublim kundetackler. Hun forstår at snakke med mennesker, og hun har et positivt væsen, der smitter af på kunderne. Hun er desuden et ordensmenneske, som ikke gør tingene, uden hun har hundrede procent styr på dem,« fortæller Sven Lyse.

På et år har Sven Lyse og Thomas Hansen alene haft over 200 sagsnumre. Med ansættelsen af Diana Christoffersen kan de nu i endnu større grad bruge kræfter på at servicere kunderne.

»Vi havde rigeligt arbejde til tre personer, så Diana har fået sin egen portefølje fra dag ét af. Når en kunde betror sin ejendom til os, skal vi med død og pine også have tid til den ejendom. Derfor tager vi udgiften og ansætter en medarbejder,« pointerer Sven Lyse.

Glæder sig til at deltage i Slagelses vækstudvikling

Diana Christoffersen skifter fra en stilling i SKAT, hvor hun beskæftigede sig med ejendomsvurderinger og underviste i samarbejde og kommunikation. Hun glæder sig meget til samarbejdet med Sven Lyse og Thomas Hansen.

»Jeg kan allerede mærke, at vi spiller godt sammen. Vi er meget forskellige alle tre, og det betyder, at vi skal udnytte hinandens styrker,« fortæller hun og fortsætter:

»Jeg er et meget lokalt menneske, så jeg følger meget med i, hvad der sker i Slagelse Kommune. Jeg glæder mig til at deltage i den vækstudvikling, som Slagelse Kommune befinder sig i,« slutter Diana Christoffersen, som oprindeligt er fra Slagelse, men bor i Skælskør.


Øverst: Diana Christoffersen. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.