Cola- og sliktyv i Slagelse blev til røver

Artiklen er opdateret for 8 måneder siden.

Slagelse.News – Politiet efterlyser en røver fra en butik i Korsgade i Slagelse, som mandag omkring kl. 14.00 stjal cola, brød, chips og slik. Han er afrikansk af udseende, cirka 20-25 år og iført en rød trøje med lynlås samt røde joggingbukser.

Mandag kl. 14.00 fik politiet en anmeldelse fra en dagligvarebutik i Korsgade i Slagelse, hvor medarbejderne netop havde forsøgt at standse en kunde, som var gået gennem kassen med nogle varer uden at betale for dem. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Afrikansk af udseende, 20-25 år og 185-190 cm.

Kunden havde stjålet cola, brød, chips og slik, men han skubbede medarbejderne væk og forlod stedet. Politiet har registreret anmeldelsen som et røveri og hører gerne fra eventuelle vidner, som har oplysninger til sagen.

Røveren beskrives som: Mand, afrikansk af udseende, cirka 20-25 år og 185-190 centimeter høj. Han var kraftig af bygning, brun i huden og havde sort, kort hår og skæg. Han havde en tatovering under venstre øje og talte dansk uden accent. Røveren var iført en rød trøje med lynlås, røde joggingbukser og hvide sko med hvid sål på, og så medbragte han en plasticpose fra Rema1000.

Ring til politiets servicecenter på telefon 1-1-4, hvis du ved noget.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.