Brand i flere biler i Ringparken i Nordbyen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Natten til søndag opstod der flere brande i Ringparken i Nordbyen. Der blev blandt andet sat ild i en bil, hvorpå flammerne spredte sig.

Natten til søndag opstod der flere brande i Ringsparken i Slagelse Nordby. Det fremgår af opslag på Facebook, af Sjællandske og af Redningsberedskabets Online Dataregistrerings- og Indberetningssystem.

Flere bilbrande og brand i en opgang

Kl. 00.40.40 og 00.40.47 modtog Slagelse Brand og Redning anmeldelser om bilbrand i Ringparken. Der var tale om to bilbrande ved Albert Ibsensvej 48-46.

»Forstår ikke ideen i at brande biler af eller andet. Hvad er det der gør det “sjovt eller spændene”???,« skriver en beboer om hændelsen.

En beboer skriver endvidere, at der blev sat ild i opgangen på Albert Ibsensvej 34 omkring kl. 18-18.30 og igen omkring kl. 20-20:30. Den eller disse brande i opgangen fremgår ikke af Redningsberedskabets Online Dataregistrerings- og Indberetningssystem.

Politiet efterlyser vidner til ildspåsættelsen

Flammerne fra bilbranden på Albert Ibsensvej 48-46 bredte sig fra en bil til en anden bil. En tredje bil fik kosmetiske skader. Det oplyser vagtchef Søren Østervig, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Sjællandske.

Politiet hører meget gerne fra vidner, som ved noget, eller som har set noget. Du kan ringe på telefon 1-1-4.

Øverst. Genrefoto. (Foto: Slagelse Media). RK.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.