Bilist udgav sig for at være en anden

Slagelse.News — En bilist uden kørekort viste en anden mands sundhedskort til politiet og stak derpå af fra bilen, men ombestemte sig og kom retur til betjentene.

Onsdag eftermiddag kl. 17.48 standsede politiet en bilist i Jernbanegade i Slagelse Midtby, og føreren af bilen fremviste et sundhedskort, hvoraf det fremgik, han var en 26-årig mand fra Næstved, men det var han ikke. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Ejeren af bilen blev efterfølgende sigtet

Mens betjentene kontrollerede oplysningerne, stak føreren af fra bilen, men kom hurtigt på andre tanker og vendte retur. Her viste det sig, at han havde vist et sundhedskort, som tilhører en anden, og hans rette identitet kom for dagen. Det var i virkeligheden en 25-årig mand fra lokalområdet. Han havde imidlertid ikke noget kørekort, så det blev til, at han blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om falsk anklage, for at være stukket af fra politiet og for kørsel i frakendelsestiden. Ejeren af bilen – en 50-årig kvinde fra Slagelse – blev sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/h0rr