36-årig sigtet for dieseltyveri

Slagelse.News — En mand, der tidligere har stjålet brændstof, var igen på spil i Slagelse, men han var nem at finde, da politiet efterhånden kendte ham. Dertil kom, at hans bil lugtede af diesel.

Natten til torsdag blev en 36-årig mand fra Slagelse anholdt i Slagelse By. Anholdelsen skete, efter at politiet tidligere på natten havde fået en anmeldelse om, at der havde været en uvedkommende person på en p-plads for busser i Slagelse, og at der formentlig var stjålet diesel fra busserne. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Flere genstande var smurt ind i diesel

Mistanken samlede sig mod den 36-årige, som flere gange tidligere er sigtet for at stjæle brændstof, og det lykkedes politiet at standse ham på Kalundborgvej kl. 01.25. Der lugtede kraftigt af diesel fra den varebil, som han var kørende i, og betjentene fandt flere genstande, der var smurt ind i diesel, da de ransagede bilen. Den 36-årige blev anholdt kl. 01.35 og sigtet for tyveri, og han blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen kl. 02.20.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/6pht