Aflever dine brugte BH’er på Nytorv i april

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Nu kan du aflevere dine brugte BH’er i Femilet på Nytorv i Slagelse Midtby og dermed skåne miljøet og få en rabat.

Fra den 11. april og indtil den 25. april 2019 kan du aflevere dine brugte BH’er i Femilet på Nytorv i Slagelse Midtby eller i en anden Femilet-butik. Det er med til at sikre korrekt genanvendelse og at højne bæredygtigheden i industrien.

Samtidig får du en kontant rabat ved køb af en ny BH. De BH’er, som butikken får indleveret, bliver genanvendt i flere forskellige industrier, hvor en del af fibrene indgår i fremstillingen af nye tekstiler.

Opfordrer til at tænke på miljøet ved køb af nyt tøj

»Det øgede fokus på bæredygtighed og genanvendelse af blandt andet brugte tekstiler, er bestemt et område, vi kan bidrage til. Vi ser denne kampagne som en god måde, hvorpå vi kan give lidt tilbage til vores kunder, og samtidig hjælpe til på et område, der i de kommende år vil få mere og mere fokus,« forklarer Tea Nørgaard, Head of Communication,

Kampagnen skal være med til at opfordre alle kunder til at have miljøet in mente, når garderoben skal udskiftes. Hos Femilet er det dog i det daglige arbejde med kvalitet, at der fokuseres mest på bæredygtighed.

Hensigten er at undgå brug-og-smid-væk-mentaliteten

»Vi lægger meget stor vægt på høj kvalitet, når vi udvælger materialer i vores produktion. Vores hensigt er altid, at det, vi producerer, skal have en lang levetid, så vi undgår brug-og-smid-væk-mentaliteten,« siger Tea Nørgaard og fortsætter:

»Femilets produkter er skabt til at være favoritterne i kvinders garderobe i mange, mange år, og da en af grundstenene i Femilet er “velvære indefra” håber vi, kampagnen her også kan hjælpe med netop det.«

Tea Nørgaard forklarer, at “velvære indefra” både kan være en følelse af at gøre det rigtige og have det rigtige på.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Mabel Amber / Pixabay). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.