Sigtet for skud med hardballpistol

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Skaelskor.News – En 39-årig skælskørianer er sigtet for skud efter en anden mand med en hardballpistol.

Onsdag aften kl. 21.14 blev en 39-årig mand anholdt i Skælskør for uro og skyderi. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Knust en rude og skudt en mand i hånd og ben

Anholdelsen skete efter, at politiet havde fået en anmeldelse om noget uro på et opholdssted på Stationsvej tæt på havnen, hvor der var blevet knust en rude.

Samtidig havde en gerningsmand skudt efter en anden mand, som var blevet ramt i hånden og i benet af stålkugler.

Fandt hardballpistol med stålkugler og en knust flaske

Ved hjælp af vidneforklaringer fandt politiet frem til den 39-årige, og sammen med ham blev der fundet en hardballpistol og et antal stålkugler. På gerningsstedet blev der også fundet en knust flaske med brandbar væske.

Den 39-årige blev sigtet for kvalificeret vold, for forsøg på brandstiftelse og for hærværk. Det overvejes i øjeblikket, om den 39-årige skal fremstilles i grundlovsforhør senere torsdag. Det oplyser politiet.

Uoverensstemmels udviklede sig til hardballskyderi

»Det er angiveligt nogle uoverensstemmelser mellem to personer, som har udviklet sig, og det resulterede i, at den ene blev skudt i hånden eller håndleddet med en luftpistol,« siger vagtchef Jan Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

Politiet bekræfter overfor Sjællandske, at en lettere såret 49-årig mand blev kørt til skadestuen med et hagl i hånden. Efterfølgende kunne han selv forlade sygehuset.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.