Transportministeren tænder det grønne lys på Storebæltsbroen

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Transportministeren besøgte Storebæltsbroen kl. 16.00, da broen tændte det grønne lys på pylonen. Kom med på dronetur og se det blive tændt.

Transportminister Ole Birk Olesen var til stede, da det grønne lys på Storebæltsbroen blev tændt kl. 16.00 i dag den 23. december. Lyset markerer, at priserne vil falde den 1. januar 2018, hvis man vælger at benytte de grønne BroBizz-baner. Det oplyser Sund & Bælt.

“Storebæltsforbindelsen er en af Danmarks vigtigste hovedfærdselsårer, når det handler om at binde landsdelene sammen. Derfor er jeg også meget glad for, at vi nu sænker priserne, så det bliver lettere for danskerne at krydse bæltet, når de skal til og fra job eller besøge familie og venner,” siger transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA).

Broen benyttes af mere end 35.000 køretøjer dagligt, men Sund & Bælt forventer, at tallet stiger med op til 4.500 køretøjer i døgnet, når de lavere priser endeligt er implementeret.

De nye lave priser er betinget af automatisk betaling med for eksempel BroBizz. Det er for at sikre, at turen gennem betalingsanlægget bliver så nem og hurtig som mulig, skriver Sund & Bælt.

Du kan læse om de nye priser og betingelser på storebaelt.dk.

Foto og video: Sund & Bælt

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.