To knivstikkere anholdt for vold og røveri

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Korsor.News – En 30-årig korsoraner blev stukket og frarøvet sin bil onsdag. Denne ene gerningsmand blev anholdt sent samme dag. Den anden gerningsmand meldte sig til politiet dagen efter.

En 23-årig mand fra Korsør blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør i retten. Han er sigtet for medvirken til røveri og for kvalificeret vold i en lejlighed i Korsør onsdag aften.

Efter retsmødet, der blev afholdt for lukkede døre, blev han varetægtsfængslet frem til den 20. august. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Stjal bilnøglerne til en bil og stak af i bilen

Den 23-årige blev anholdt onsdag aften efter et overfaldt, der skete i en lejlighed på Halsskovvej på Halsskov i Korsør. Her var en 30-årig mand blevet overfaldet af to bekendte.

Gerningsmændene stak ud efter den 30-årige med en kniv, så han fik nogle snitsår, og derefter stjal de bilnøglerne til en bil, som de stak af i sammen med en tredje mand, der ventede udenfor.

Læs også: 30-årig udsat for røveri i sin egen lejlighed.

Torsdag eftermiddag meldte en 24-årig mand fra Slagelse sig selv til politiet. Han er sigtet for overtrædelse af de samme bestemmelser som den 23-årige, og han fremstilles i grundlovsforhør i dag fredag.

Politiet efterlyste efter røveriet en Mazda, som var blevet stjålet, men den blev fundet torsdag eftermiddag i Korsør.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: TP Heinz / Pixabay). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.