To anholdt og sigtet for drabsforsøg på Motalavej

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Korsor.News – Politiet kan ikke afvise, at der kan komme yderligere anholdelser i forbindelse med skudepisoden mod en lejlighed på Halsskov tidligere på måneden.

To er anholdt og sigtet for drabsforsøg efter en skudepisode mod en lejlighed på Halsskov i Korsør tidligere på måneden. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Flere skud mod lejligheden kl. 01.00 om natten

Natten til søndag den 8. marts 2020 blev der affyret flere skud mod en lejlighed på Motalavej omkring kl. 01.00. Der var flere personer til stede i lejligheden, men heldigvis blev ingen personer ramt.

Politiet oplyste den gang, at de opfattede det som et lokalt mellemværende mellem to parter.

Læs også: Skud mod lejlighed på Motalavej på Halsskov.

Politiet har siden da intensivt efterforsket sagen og har indhentet omfattende videomateriale samt afhørt en række vidner.

Efterforskningerne og afhøringerne har nu ført til, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i dag har anholdt og sigtet to personer for drabsforsøg. Det er sket i samarbejde med en anden politikreds.

Kan ikke afvise yderligere anholdelser i sagen

De sigtede forventes begge fremstillet i grundlovsforhør i morgen formiddag ved retten i Næstved, hvor der vil blive begæret dørlukning af efterforskningsmæssige årsager.

»Vi ved fra vores tilstedeværelse i området, at denne skudepisode har gjort mange personer utrygge. Vi er derfor tilfredse med, at vi nu har kunnet anholde og sigte to personer for drabsforsøg. Vi kan ikke afvise, at der kan komme yderligere anholdelser,« siger politiinspektør Kim Kliver.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Thomas Tolstrup / Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.