Tildækket knallertnummerplade hjalp ikke dreng

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Korsor.News – En tildækket knallertnummerplade forhindrede ikke politiet i at sætte drengens knallert op på et rullefelt.

Mandag eftermiddag var færdselspolitiet på Halsskov i Korsør for at følge trafikken, og her stoppede de blandt andet tre knallerter, som kunne køre for hurtigt. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Alle tre knallerter kunne køre alt for hurtigt

Mellem kl. 15.10 og 17.23 standsede betjentene tre knallertkørere: En 24-årig mand blev standset på Tårnborgvej, en 15-årig dreng på Amerikakajen og en anden 15-årig dreng på Halskovvej.

Deres knallerter blev testet på rullefeltet, og de kunne alle tre køre noget hurtigere end tilladt. Den ene 15-årige havde ligefrem tildækket nummerpladen, og de blev alle sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Derudover blev en bilist sigtet for at bruge håndholdt mobil, en for ikke at have spændt sit barn forsvarligt fast (hvilket giver et klip i kørekortet), en for ikke at have den lovpligtige ansvarsforsikring i orden og en for at køre uden baglys på motorvejen samt for fejl og mangler i øvrigt.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.