Støt det lokale ved flaskeautomaten i føtex

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Det er ikke nyt, at føtex giver plads til donationer på pantautomaterne, men det er nyt, at donationerne vil være målrettet lokale initiativer i kundernes nærområder.

Med et enkelt tryk på flaskeautomaten kan kunder i føtex nu støtte lokale aktiviteter.

Landet over har føtex således indgået partnerskaber med lokale tiltag, initiativer og foreninger, der sikrer, at børn og unge kan være aktive i deres fritid. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Kunderne kan hurtigt og nemt donere til lokale initiativer

Hver dag strømmer tusindvis af flasker, dåser og ølkasser gennem flaskeautomaterne i de danske supermarkeder. Fremover, når man står foran automaten på sin indkøbstur i føtex, får man mulighed for at støtte lokale aktiviteter i sin by eller i lokalområdet.

Det sker ganske enkelt ved at trykke på den særlige donationsknap i stedet for den normale pantknap. Dermed går pantbeløbet ubeskåret til lokale aktiviteter.

»I føtex arbejder vi for en sundere og bedre hverdag. Derfor vil vi gerne bidrage til, at børn og unge kan være aktive i deres fritid, og her spiller lokale initiativer en afgørende rolle,« direktør i føtex, Thor Skov Jørgensen, og fortsætter:

»Foruden vores støtte til lokale tiltag med særskilte donationer giver vi nu føtex-kunderne mulighed for at donere penge hurtigt og nemt, så det kommer lokale initiativer, foreninger eller klubber til gode.«

Lokalt samarbejde med en klub, forening eller et initiativ

Alle føtex-butikker har indgået et lokalt samarbejde med en klub, forening eller et initiativ, der har børn og unges sundhed øverst på dagsordenen. Helt konkret betyder det, at føtex donerer i alt 500.000 kroner til foreningerne.

Derudover giver de enkelte føtex-butikker kunderne mulighed for at donere deres pant til den lokale samarbejdspartner

»Vi tror på, at vi sammen med kunderne kan være med til at skabe endnu bedre forudsætninger for vores børn og unges sundhed,« siger Thor Skov Jørgensen og fortsætter:

»De lokale foreninger, klubber og ildsjæle yder en stor indsats, og det vil føtex gerne støtte. De er om nogen med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i deres by og lokalområde.«

Større motivation til at hjælpe de lokale initiativer

Det er ikke nyt, at føtex giver plads til donationer på pantautomaterne. Men det er første gang, at donationerne i føtex vil være målrettet lokale initiativer i kundernes nærområder.

Netop derfor har føtex også en tro på, at kunderne vil være endnu flittigere til at trykke på donationsknappen, da det kommer de lokale initiativer til gode.

»Vi ved, at vores kunder gerne vil og ofte vælger at støtte med en donation på vores pantautomat,« siger Thor Skov Jørgensen og fortsætter:

»Og vi både håber og tror, at motivationen til at støtte vil være endnu større, når vores kunder konkret kan se, hvordan deres pantdonationer kommer den lokale forening, som de selv eller deres børn er engagerede i, til gode.«

Øverst: Pressefoto. (Foto: Salling Group). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.