Stiftende generalforsamling for Korsør Hospice er udsat

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Den stiftende generalforsamling for Korsør Hospice bliver udsat i et par måneder.

Den stiftende generalforsamling for Korsør Hospice på Korsør Kulturhus, som oprindeligt planlagt til den 21. februar 2019, udsættes sandsynligvis i 1-2 måneder. Det skriver arbejdsgruppen i en pressemeddelelse og på Facebook.

Skal bruge flere oplysninger fra regionen og kommunen

»Vi skal bruge nogle flere oplysninger fra især Region Sjælland og Slagelse Kommune,« udtaler Niels Jørgensen og fortsætter:

»Den 11 mand store arbejdsgruppe vil løbende give så meget orientering som muligt.«

Arbejdsgruppen gør samtidig opmærksom på, at den ikke har mulighed for at besvare alle disse henvendelser om muligheden for et job, og at det bliver den kommende leder af Korsør Hospice, der skal stå for ansættelsessamtaler, når tiden er inde.

Vigtigt at kunne sige værdigt farvel til vores kære

Der er afsat 6,4 millioner kroner på Finansloven til at skabe et hospice i Korsør, og det nye hospice skal huse omkring 12-14 pladser. Tanken er, at det nye hospice skal ligge i det gamle Korsør Sygehus på Møllebjergvej 11 i Korsør Sydby.

»Vi skal hjælpe vores dødende pårørende værdigt på vej i deres sidste og sværeste tid. Det er så vigtigt, at vi som pårørende kan sige et værdigt farvel til vores kære, så tæt på dem som muligt. Den sidste og svære tid skal ikke bruges på lang transport, men på mere tid sammen med vores kære,« har folketingsmedlem Brigitte Klintskov Jerkel (K) tidligere udtalt til Slagelse News.

Læs også: Korsør Sygehus bliver til hospice.

Pressemeddelelse: Den stiftende generalforsamling for Korsør Hospice på Korsør Kulturhus, oprindeligt planlagt til den…

Slået op af Korsør Hospice InitiativgruppeMandag den 28. januar 2019

(Øverst: Folketingsmedlem Brigitte Klintskov Jerkel (K) og Niels Jørgensen, formand for Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune og tidligere byrådsmedlem. Foto: Slagelse Media).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.