Sovende hashbilist viste sig at være biltyv

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

En sovende hashbilist på en parkeringsplads i Korsør viste sig at være biltyv. Samtidig havde han masser af hash samt en enhåndsbetjent foldekniv i lommen.

Torsdag morgen fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om en mand, der sov i en bil, hvor motoren var i gang. Bilen holdt på en parkeringsplads på Klintegårdsvej uden for Korsør.

Da politiet nåede frem, viste det sig, at der var tale om en 20-årig mand, som ikke havde noget kørekort. Samtidig virkede han både fuld og påvirket af stoffer. Dertil kom, at bilen var stjålet i Næstved i april måned.

Den 20-årige mand havde endvidere 23,8 gram hash med sig, og han havde også en enhåndsbetjent foldekniv i lommen.

Manden blev anholdt og sigtet for tyveri af bilen, overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og knivloven, for spirituskørsel og for kørsel i påvirket tilstand og for kørsel uden førerret.

Den 20-årige blev taget med til afhøring på politistationen i Slagelse By, og her kom det frem, at den 20-årige kan sættes i forbindelse med en stribe andre biltyverier, der er begået i perioden fra august 2017.

Han blev sigtet for seks andre biltyveriet og fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved. Her blev han varetægtsfængslet frem til den 30. maj.


Arkivfoto: Rigspolitiet

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.