Renovering af broen over Vårby Å næsten færdig

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Korsør.News – Den ældgamle bro over Vårby Å er næsten klar igen, og derfor åbner Korsørvej/Slagelse Landevej for biler allerede tirsdag morgen i efterårsferien.

Allerede på tirsdag i næste uge åbner Korsørvej/Slagelse Landevej for gennemkørsel. Renoveringen af broen over Vårby Å er færdig før planlagt. Det skriver Slagelse Kommune i en pressemeddelelse.

Det sidste broarbejde bliver ordnet på mandag

Oprindelig skulle renoveringen af broen over Vårby Å slutte den 23. oktober.

Læs også: Korsørvej/Slagelse Landevej spærres ved Vårby Å (juli 2020).

Men renoveringen er nu næsten færdig, og derfor åbner Slagelse Landevej igen for biler og tung trafik allerede tirsdag morgen i næste uge.

Det sidste, der mangler, er at montere autoværn. Det skal gøres på mandag i starten af efterårsferien, og derefter er broen igen klar til at tage imod trafik.

Mange ting i broen viste sig at være anderledes

Arbejdet med at renovere den 235 år gamle bro over Vårby Å startede i starten af juli. På det tidspunkt havde man en ide om, hvordan det så ud inde i den gamle bro.

Men mange ting viste sig at være helt anderledes, end man troede, da arbejdet startede, og derfor har man været nødt til at finde nye løsninger undervejs.

Alligevel er det lykkedes at blive færdig før tid. Det skyldes, at rådgiver og entreprenør har været gode til at finde alternative løsninger undervejs.

Når bilerne kører over den renoverede bro tirsdag morgen, så ligner broen sig selv bortset fra, at der er kommet en cykelsti på broen.

Øverst: Broen over Vårby Å. (Foto: Slagelse Kommune). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.