Optiker i Korsør lancerer tysk superbrand

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Louis Nielsen i Korsør er klar med ny brillekollektion fra det verdenskendte modemærke Hugo Boss.

Nærmere betegnet er der ikke blot tale om en ny kollektion af brillestel, men også en ny version af selve brandet, idet Hugo Boss-koncernen har samlet alle deres modekollektioner i to enkeltstående brands; nemlig HUGO og BOSS – hvor modehuset tidligere har kørt med fire forskellige designlinjer.

Serien fungerer i en hvilken som helst sammenhæng

Det betyder, at chefoptiker Ole Clausen i Louis Nielsen Korsør nu er klar med nyeste mode i serien HUGO fra et af verdens absolut førende modehuse – noget, som ligger i direkte forlængelse af optikerkædens mission om at være helt i front med blandt andet brillemode.

Ole Clausen bemærker, at det er enormt positivt at kunne lancere denne stelserie fra et af verdens mest kendte modebrands. Serien afspejler nemlig et skarpt fokus på mode, der kan fremhæve ens individuelle stil og samtidig fungere i en hvilken som helst sammenhæng, uanset om det er casual, business eller galla.

Chefoptiker Louis Nielsen. (Foto: Louis Nielsen).

Mænd har mere fokus på brillemode og flotte brillestel

Den nye stelserie, der allerede nu findes i alle Louis Nielsens butikker, består af i alt 20 forskellige stel af acetat og metal, hvoraf 15 er designet til mænd og fem er designet til kvinder.

Selvom man i stigende grad ser, at stel kan bruges på tværs af køn, er det ifølge Ole Clausen stadig rigtig spændende, at HUGO her kommer med en serie, hvor der især er mange flotte stel til herrer, idet danske mænd kun får mere og mere fokus på brillemode.

Øverst: Chefoptiker Ole Clausen. (Foto: Louis Nielsen) PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.