Øksemand kørte ud på en mark i sin rus

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Korsor.News – En påvirket biltyv, der kørte rundt med sin økse, havnede på en mark ved Grevens Træer i Korsør, da han forsøgte at køre fra politiet.

Mandag blev der stjålet en mørkegrå bil fra en adresse i Korsør. I går eftermiddags blev en politipatrulje opmærksomme på en bil, der svarede til den stjålne, da den kom kørende ad Skovvej i Korsør Sydby. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Den 36-årige korsoraner modtog flere sigtelser

Betjentene gjorde tegn til bilen om at standse, men i stedet fortsatte føreren. Politiet fulgte efter den stjålne bil, som lavede flere alvorlige færdselsforseelser, før den til sidst punkterede ved Grevens Træer, hvor den fortsatte ud på en mark og standsede.

Føreren, der er 36 år og fra byen, virkede påvirket og blev derfor anholdt og sigtet for både spirituskørsel og for kørsel i påvirket tilstand. Han blev også sigtet for biltyveri, for at køre uden førerret og efter våbenloven – da han var i besiddelse af blandt andet en økse – samt for en række overtrædelser af færdselsloven. Og endelig blev han sigtet for at forvolde fare for liv og førlighed. Det overvejes i skrivende stund om den 36-årige fremstilles i grundlovsforhør.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.