Legoland besøger Storebæltsbroen i weekenden

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Korsor.News – »Vi glæder os helt vildt til at vise vores 28 meter lange Lego-cykelfelt frem på både Storebæltsbroen og i Vejle. Der er mange sjove historier og underholdende elementer i vores felt, som man normalt ikke ser i et rigtigt cykelfelt,« lyder det fra Legoland.

Lørdag den 2. juli og søndag den. 3. juli drager Legoland ud i landet med et 28 meter langt cykelfelt, der er bygget i legoklodser af parkens gæster. Turen går til henholdsvis Storebæltsbroen og Mariaparken i Vejle, hvor børn og voksne kan være med til at bygge videre på en lego-cykelfelt, imens det rigtige cykelløb løber af stablen. Det oplyser Legoland i en pressemeddelelse.

Mange sjove historier og underholdende elementer

Som en hyldest til verdens største cykelløb har Legoland siden den 1. juni bygget på, hvad de kalder ”verdens største mindste cykelfelt” i legoklodser, sammen med parkens gæster. De kunne bygge lige præcist det, som de synes ville være sjovt at se i et cykelfelt.

Lego-cykelfeltet, som måler 28 meter og indeholder hundredvis af lego-minifigurer på cykel, bliver nu vist frem på Storebæltsbroen lørdag den 2. juli og i Mariaparken i Vejle søndag den 3. juli side om side med det rigtige cykelløb.

»Vi glæder os helt vildt til at vise vores 28 meter lange Lego-cykelfelt frem på både Storebæltsbroen og i Vejle. Der er mange sjove historier og underholdende elementer i vores felt, som man normalt ikke ser i et rigtigt cykelfelt, og så er det bare fedt, at få modellen ud til det virkelige cykelløb også,« siger Simon Kaspersen, som er marketingdirektør i Legoland.

Det lange cykelfelt strækker sig fra Billund over Vejle til cykelløbets hovedstad Paris. På modellen er der bygget ikoniske bygninger og sjove cykelepisoder, der nu skal bygges videre på.

Cykelglade børn og voksne inviteres til at bygge med

Både på Storebæltsbroen og i Mariaparken i Vejle vil Legoland medbringe endnu flere klodser, så cykelglade børn og voksne, som endnu ikke har sat deres præg på verdens største mindste cykelfelt, kan være med til at bygge dén legomodel færdig, som gæsterne i Legoland har arbejdet på den seneste måned.

»Det har været sjovt at følge med i udviklingen af vores eget lille cykelfelt her i Legoland, og vi er meget imponerede over at se, hvor fantasifulde vores gæster har været. Nu ser vi frem til at opleve endnu flere kreative lego-cykelscenarier, når vi besøger Storebæltsbroen og Mariaparken i Vejle, og forhåbentlig vil inspirationen fra det virkelige cykelløb skinne igennem,« siger Simon Kaspersen.

Lørdag den 2. juli kan ”verdens største mindste cykelfelt” i legoklodser opleves ved betalingsanlægget på Storebæltsbroen. Modellen flyttes ind i fanzonen i Mariaparken i Vejle søndag den 3. juli, hvor cykelfeberen og legobyggeriet fortsætter.

På den 28 meter lange legomodel ”verdens største mindste cykelfelt” er Bølgen i Vejle med. (Foto: Legoland).

Øverst: Verdens største mindste cykelfelt starter i Legoland Billund. (Foto: Legoland). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.