Korsoraner ryger i fængsel for brandstiftelse og trusler

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – En 20-årig mand fra Korsør kan se frem til ni måneders fængsel for adskillige forseelser i og omkring Motalavej.

En 20-årig mand fra Korsør er netop idømt ni måneders fængsel ved Retten i Næstved for blandt andet brandstiftelse af en bil, trusler og overtrædelse af et zoneforbud på og i området omkring Motalavej på Halsskov i Korsør. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Brand i to biler på Motalavej og trusler mod ejer

Sagen havde sin opstart den 8. oktober kl. 21.42 sidste år, hvor politiet modtog et alarmopkald om brand i to biler på Motalavej.

Læs også: Ildspåsættelse af minibus og bil på Motalavej (8/10-18).

Dagen efter var den ene bilejer ude at besigtige bilens skader sammen med en mand fra forsikringsselskabet. I den forbindelse rettede en mand henvendelse til dem og truede med at smadre dem, hvis ikke de forlod stedet og slettede billederne på deres mobiltelefon.

Under politiets efterforskning af sagen blev der blandt andet indhentet videoovervågning fra flere kameraer i området, og dette blev anvendt som bevis under sagen.

En enig domsmandsret fandt den 20-årige skyldig i brandstiftelse, i trusler og forsøg på ulovlig tvang.

Skyldig i hele seks overtrædelser af zoneforbud

Den dømte fik allerede i august sidste år et zoneforbud mod at opholde sig indenfor en radius af 500 meter fra en bestemt adresse på Motalavej.

Forbuddet blev udstedt i medfør af ordensbekendtgørelsen som følge af den 20-åriges særligt utryghedsskabende adfærd i området.

Han blev i dag også fundet skyldig i seks overtrædelser af zoneforbuddet, der bestemte, at han ikke måtte færdes frem og tilbage – eller tage ophold – indenfor det afgrænsede område.

Den 20-årige mand blev også dømt for blandt andet hærværk mod en personbil og for fornærmelig tiltale over for politiet og en anklager.

Den dømte har under sagen siddet varetægtsfængslet siden den 19. oktober 2018. Han valgte at modtage dommen.

Øverst: Genrefoto. (Foto: ROOKIE23 / Pixabay). Note, Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.