Interesse for boligindretning sætter fart på Korsørvirksomhed

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Korsor.News – Groovi og Juvita.dk i det gamle Kodakhus er i gang med at indtage det danske marked med gardiner, solafskærmning og tapeter.

Med udgangspunkt i det gamle Kodakhus på Servicevej på Halsskov er Groovi og Juvita.dk ved at indtage det danske marked med gardiner, solafskærmning og tapeter i alverdens designs.

Et mix imellem en stærk digital profil og et showroomkoncept hos forhandlere har sikret en tredobling af omsætningen indenfor få år.

Det skriver kommunikationskonsulent Mette Juhl Nygaard fra Slagelse Erhvervscenter om i en nyhedsmeddelelse.

Det startede med tapeter til farvehandlerne

Stik imod de første forventninger, da corona ramte os i foråret, er der fuld fart på bolighandlen. Samtidig tilbringer de fleste af os mere tid hjemme end nogensinde før. Det giver store smil i branchen for boligindretning, også hos Groovi og Juvita.dk i på Halsskov i Korsør.

»Vi mærker en stor interesse hos kunderne. Særligt i hovedstadsområdet, hvor vi er stærkt repræsenteret, men også i det øvrige Danmark,« fortæller Anders Poulsen, der er medindehaver af og adm. direktør i Groovi og Juvita.dk.

Det hele startede med tapeter. Da Anders Poulsen i 2018 købte Juvita.dk, var virksomheden primært et grossistled til farvehandlere. I samspil med salgsdirektør Christian Boye blev der lagt en plan for fremtiden og idéerne til en udvidelse tog fart.

»Vi blev hurtigt enige om, at vi skulle have flere varer på hylderne og flere sælgere i marken. I dag har vi et fantastisk team af medarbejdere og kan levere alt til farvehandlerne, undtagen maling. Det indebærer for eksempel Juvitas helt egen miljøvenlige serie af pensler,« oplyser Anders Poulsen.

Tiltagene har vist sig at bære frugt. Omsætningen er tredoblet indenfor de sidste par år og det samme gælder for antallet af medarbejdere.

Tapeter førte til gardiner og solafskærmning

Men hvorfor så ikke gå skridtet videre, når man nu er i gang med at forskønne folks hjem med flotte vægge? Sådan opstod idéen om at tilbyde gardiner og solafskærmning gennem eget brand, Groovi.

»Med Groovi sætter vi design i fokus og kan tilbyde løsninger, som kunderne ikke har set før på markedet herhjemme. Du kan skræddersy dit helt eget design og få det gennemført på alt fra gardiner til puder og sengetæpper,« oplyser Anders Poulsen.

Groovis forhandlernet tæller i øjeblikket 28 engagerede butikker i hele landet og flere er på vej. Målet er at blive stærke på det danske marked via synlighed og tilstedeværelse på centrale steder. Med det som afsæt, har Groovi fremtidsplaner om at udvide på det Skandinaviske og tyske marked.

Det omfattende sortiment indenfor gardiner og solafskærmning udbredes ad to salgskanaler – digitalt og via showrooms hos forhandlere rundt i landet.

Her benytter Groovi sig i første omgang af de forhandlere, som de allerede kender godt, nemlig farvehandlerne. Men der bliver også kigget i nye retninger for at udbrede konceptet til endnu flere.

»Butikkerne er vores partnere. De kan vise mulighederne frem og formidle kontakten til vores konsulenter, der kommer hjem til kunden. Det handler ikke kun om opmåling og materialevalg, men også om at yde en god service i form af inspiration til boligindretningen,« siger Anders Poulsen.

Øverst: Groovi sætter displays op hos forhandlere i hele landet, fortæller adm. direktør Anders Poulsen. (Foto: Mette Juhl Nygaard / Slagelse Erhvervscenter). NM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.